La multi ani Maria!

Fiind o zi specială, voi posta imagini cu icoane ale Maicii Domnului si le voi ura tuturor femeilor cu nume de sfântă sănătate, fericire şi La multi ani! Ştiu că astăzi este Adormirea Maicii Domnului şi pe 8 septembrie la Naşterea Maicii Domnului se sărbătoresc majoritatea, dar urările sunt de bine, deci… Pentru cei care trec pe aici voi oferi şi imagini cu ultima mea încercare culinară.:)
Deşi este cald şi statul pe lângă aragaz nu tentează pe nimeni, foamea şi dorinţa de a încerca şi altceva mi-au dat curajul să încerc ceva nou. Am folosit un pachet de aluat fraged, foi etaj pentru cunoscători, Bella şi nişte legume proaspete într-o combinaţie ce a fost apreciată şi repede savurată. 🙂
So, am avut nişte muşchi afumat – 200/300 gr. pe care l-am porţionat în cubuleţe, 150 gr. caşcaval, două cepe, 2/3 ardei, ciuperci feliate 280 gr. (Merve), 3 ouă, seminţe de susan şi mac. Am tăiat felii sau cubuleţe toate ingredientele.
Tava am acoperit-o cu hârtie pentru copt ( Sylvana de ex.). am întins pe rând cele două foi fragede şi pe jumătate din fiecare am adăugat ingredientele suprapuse şi le-am împachetat cum se procedează la plăcinte. În combinaţie se adaugă 1 ou sau două, unul fiind pentru a oferi o faţă rumenă produsului. 🙂
La final m-am jucat puţin cu seminţele de susan şi mac şi a reieşit ce vedeţi în prima ipostază. Le-am împărţit – doar la suprafaţă – pentru a-mi veni mai uşor la final…

 Trebuie să stea la cuptor 30/40 minute. După ce se răceşte un pic merge porţionat.

 O secţiune transversală pentru a vă forma o părere…

 Garantez succesul şi rapiditatea cu care se vor mânca…:)))

 Vă doresc o zi fabuloasă!

Lasă un răspuns