One day

Un film care merită vizionat pentru că, sub aparenţa superficial-frivolă hollywoodiană propune teme profunde de gândire, gen trăieşte clipa, preţuieşte momentele unice şi oamenii minunaţi din viaţa ta sau fii atent la alegerile pe care le faci. Pe scurt, Dexter Mayheun (Jim Sturgess din Across the Universe) şi Emma Morley (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar), personajele principale, după ce îşi petrec împreună noaptea de după absolvirea facultăţii şi ziua următoare, 15 iulie 1988 consimt să devină buni prieteni şi sub diverse pretexte se vor întâlni în fiecare an la aceeaşi dată, devenind un ceremonial acest obicei, indiferent de schimbările din vieţile proprii. Cei doi au nevoie de 20 de ani pentru a realiza ceva ce era acolo încă de la început. Interesantă este şi incursiunea în vieţile celor doi, urmărindu-i în clipe de fericire şi de tristeţe, de satisfacţie sau de regrete. De menţionat este şi faptul că montajul încă needitat al filmului a inspirat o melodie compusă de muzicianul Elvis Costello cu numele Sparkling Day pe care v-o dedic în final.  
Mai multe detalii găsiţi aici.

Aveţi grijă de voi! 🙂

SoriN

sunt mare consumator de filme , nu am ratat mai nimic şi datorită faptului că le savurez prea des , prea multe odată de la un timp m-am orientat spre cele cu mai multă acţiune , cu suspans care sa te ţină „în priză ” cu tărie . Pe acesta nu l-am văzut însă dar dacă îl recomanzi aşa frumos înseamnă că „merită” .
Deaceea mulţumesc foarte frumos !

PS . Problema cu comentariile la tine ar fi că foloseşti formular de tip pop-up . Dacă setezi astfel încât formularul de comentarii să apară imediat după articol probabil că va merge , dar , dacă şablonul nu este de la blogger iar este o problemă . Dacă setezi comentariile sub articol şi tot nu merge te pot ajuta .

Seară frumoasă !

Liliana

@SoriN,
este o drama romantica, iar daca nu savurezi genul, s-ar putea sa nu-ti placa. Am facut o prezentare subiectiva a filmului si daca ti-am suscitat interesul, chiar m-ar interesa daca iti va placea. 😉 Oricum alegerea iti apartine! Multumesc si eu pentru vizita!

P.S. In ce privesc comentariile, deja folosesc formular tip pop-up pentru a raspunde la comentarii. Cand am facut comentariul acela pe blogul tau ma refeream la raspunsurile dupa fiecare comentariu, optiune pe care ai spus ca tu ai descoperit-o… Oricum, multumesc pentru grija! 😉
O zi placuta! 😉

Lasă un răspuns