În spiritul Crăciunului

Te-am căutat prea mult și am obosit! Voi lua o mică pauză și o voi lua de la capăt! Știu că ești acolo unde te-am lăsat! Vino cu aceeași bucurie și încredere! Te aștept!
E final de an și colindătorii umblă din casă în casă, înarmați cu gingășie și clopoței cristalini, iar aroma de portocale decojite și cozonac mă aruncă în zilele copilăriei, acelea fără griji și termene limită. Mă auzi? Sunt același dintotdeauna. Nu m-am schimbat prea mult, deși oglinda îmi reflectă umbre pe chipul obosit… Unii oameni, mai ceva ca Grinch, vor cu tot dinadinsul să-mi șteargă lumina de pe față, vor să mă vadă cu lacrimi în ochi și cu disperarea în privire! Nu le voi da această satisfacție și nici nu mă voi schimba, pentru că, vocea mea interioară m-a ghidat mereu și o voi asculta în continuare. Sufletul este la fel de zglobiu și inocent, încă crede în acele povești în care binele învinge mereu, se încăpățânează să trimită aceleași vibrații, deși a obosit și el. E firesc să facem o pauză, câteodată și să ne reevaluăm…
Întinde mâna și lasă-mă să-ți ating cele mai sensibile corzi cu iubirea mea! Primește îmbrățișarea mea și gândul meu de bine. Știu că viața ne prinde în vârtejul ei și uităm să fim noi înșine, dar, acum, de Crăciun, e momentul să redevenim cei care am fost dintotdeauna. Mai știi? Mă refer la oamenii aceia care nu se lăsau influențați de opiniile altora, care nu pozau în altcineva doar de dragul aparențelor, care se iubeau firesc și se ajutau, se respectau, se susțineau necondiționat. Chiar dacă unele trăiri nu mai au aceleași vibrații, nu uita că ești om și ai dreptul să alegi și să greșești, să o iei de la capăt când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet… Înțelege și alege să fii liber! Poți să arunci priviri haine sau să te ascunzi, să fugi cât mai departe, dar, niște lucruri le știu cu certitudine: nu vei putea să interzici inimii să simtă, sufletului să sufere, să ștergi trăiri sau amintiri. Uită tot răul și iubește așa cum doar tu știi, cu tot sufletul, cu elan și fără limite, indiferent de lucru sau persoană! Doar iubește și voi veni!
Semnat, Spiritul Crăciunului
Poveste inclusă în cadrul clubului parfumat inițiat și găzduit de Mirela Pete!

Diana

Sa fac altfel e un gand departe de mintea mea, un sentiment departe de inima mea. 🙂 Chiar daca uneori, din greseala, dau cu băţul in balta. 😉
Craciun fericit!

PeteMirela

Ești un suflet sensibil, bun și cald, dragă Liliana, sper ca sărbătorile să te găsească plină de entuziasmul cu care decojești o portocală, care să-ți amintească de mirosul Crăciunului copilăriei!
Să ai un Crăciun frumos și luminos! Sărbători fericite! 🙂

Liliana

Mulțumesc frumos, Mirela! Sper ca această poveste să fi ajuns la sufletele cititorilor, mai ales că a fost scrisă din dorința de a vedea esențialul, de a simți spiritul acestei sărbători! Crăciun fericit și cu multe binecuvântări!

Suzana

” Înțelege și alege să fii liber! ” Ce frumos este oglindit Spiritul Craciunului in textul tau!
Si ce simplu este pana la urma, dar cum reusim uneori sa complicam lucrurile!
La Multi Ani si un Craciun fericit!

Liliana

Suzana, uităm câteodată esențialul! Chiar dacă acesta este la îndemână! Da, suntem experți în a complica lucrurile! Mulțumesc pentru trecere și gânduri!
La mulți ani, binecuvântați!

Liliana

Mulțumesc pentru trecere și gânduri! Întorc urările de bine! Sărbători binecuvântate, cu liniște și iubire multă, alături de oameni dragi! 🙂

Lasă un răspuns