La inceput a fost cuvantul…

Salutare dragi prieteni din diverse colturi ale tarii sau din apropiere! Astazi s-a nascut oficial blog-ul meu care sper sa fie cat mai interactiv si sa aiba viata cat mai lunga! Adresa mea unde imi puteti citi gandurile, impresiile si unde ma puteti critica, analiza si intreba diverse este .http://lolitamyinnerthoughts.blogspot.com/. De felul meu sunt o persoana impulsiva, dar nu in sensul negativ al cuvantului, astfel impulsul de a-mi crea propriul blog, dupa ce am citit unele ale unor prieteni de-ai mei, sper sa fie de bun augur si sa imi ocupe momentele de relaxare… Scrisul a fost mereu o relaxare pentru mine, o terapie vindecatoare a sufletului care uneori e prea incarcat de lamentatii si de intrebari mistuitoare. Toti am avut impulsul, din nou, macar in adolescenta sa impartasim colii albe de hartie unele din gandurile noastre, sa avem acel jurnal intim pe care nu avea voie sa-l citeasca nimeni… Mai nou, jurnalul s-a transformat in blog si am trecut la o alta etapa a vietii, aceia in care avem curajul de a transmite propriile idei, simtaminte, impresii chiar cu riscul de a fi criticate sau analizate la rece, dar care sunt ale noastre proprii si trebuie sa ni le asumam… Cei care vor avea ragazul sa citeasca cele cateva randuri pe care voi incerca sa le postez zilnic sunt rugati sa comenteze si sa-mi dea un semn… Toate cele bune si pe curand!

Math_moiselle

"Indrazniti! Eu am biruit lumea" In toate e bine sa pasim cu indrazneala, sa taiem cu sabia vointei intunericul oricarei inchipuite bezne. de cele mai multe ori ceea ce e mai frumos este ascuns bine in cochiliile unor scoici bine pazite de un duh de frica. "Succesuri" in activitatea de blogerita, multe fead-back-uri si sa nu te paraseasca niciodata ideile fluente si cheful de-a scrie si publica.

Liliana

Multumesc pentru urari! Am indraznit si chiar a inceput sa-mi placa! Zbuciumul zilnic , dilemele existentiale ofera nenumarate teme de reflectie, doar timpul ar trebui sa fie mai rabdator cu noi si sa ne ingaduie sa ne pastram inocenta inceputului… Sa ne invete cum sa ne infruptam din fructele coapte ale experientelor de viata…Come what may,dar scrisul va fi o relaxare pentru mine forever.Toata admiratia pentru blogul tau si tinem legatura!

Lasă un răspuns