BLOGUL DE AUR

Dragii mei, am fost onorată să primesc o distincţie de la Sasha http://iubirea-imposibila.blogspot.com/ căreia îi mulţumesc, cu titlul de BLOGUL DE AUR . Premiul acesta presupune nişte reguli simple pe care le voi enumera:

1. afisarea premiului
2. afisarea linkului celui care a acordat acest premiu
3. oferirea lui la 10 bloggeri
4. informarea bloggerilor prin mesaj

Doamnelor şi Domnilor ofer acest premiu cu toată admiraţia şi deosebită plăcere următorilor bloggeri (ordinea este aleatorie şi nu vreau sa se interpreteze greşit)

– Pheideas http://pheideas.blogspot.com/
– Rontziki http://rontziki.blogspot.com/
– Delfilina http://delfilina.blogspot.com/
– Mathmoiselle http://mathmoiselleone.blogspot.com/
– Cristia http://finalcoffeefantasy.wordpress.com/
– Blindgirl http://blind-girl.blogspot.com/
– Ionuca http://carteadingeanta.com/
– Delia http://pursisimpludespreviata.blogspot.com/
– Raluca http://femininessence.blogspot.com/
– Gabriel Lazăr http://opening-petals.blogspot.com/

FELICITĂRI!!! :)))
Liliana

Sper sa nu se supere nimeni ca am adaugat si link-urile voastre fara sa va cer permisiunea in prealabil dar m-am gandit ca in felul acesta ne facem cunoscuti si altor bloggeri! Am avut cele mai bune intentii! Va salut si felicitari inca odata!:)

Liliana

Bineinteles ca meriti! Este alegerea mea si tin sa-ti spun ca toti meritam un premiu pentru ca am avut curajul sa ne impartasim impresiile, ideile, reflectiile altor semeni dornici de cunoastere… Eu fiind mai "proaspata" pe aici prin casuta bloguitului cum ar trebui sa ma simt?

pheideas

Stii ce observ in ultima vreme ? O decantare si ierarhizare a blogurilor. Specificul blogului meu este cel de atitudine si informare. Al altora, de story, can-can sau jurnalism. Alte bloguri sunt de poze sau strict personal. … Iti multumesc pentru premiu. Eu n-am sa acord premii, ci am deja o rubrica de bloguri interesante, pe care o monitorizez constant. Cei care sunt acolo, pentru mine, sunt oameni deosebiti.

Liliana

Intentia mea nu a fost sa ierarhizez sau sa realizez o decantare a blogurilor! A fost un joc in care m-am prins si daca regulile jocului au fost prea copilaroase as putea fi acuzata doar ca sunt inca copil… Si pentru mine cei din blogroll sunt foarte deosebiti si importanti!!!

Liliana

Pentru mine acest blog nu stiu daca este de atitudine, de informare sau pur jurnalism…Stiu doar ca imi place sa scriu si sa impartasesc si voi continua sa o fac!:)))

Rontziki

Multumesc frumos! O sa profit pentru a-l oferi mai departe pentru ca, desi toti cei din blogroll sunt speciali si ii urmaresc constant, cu siguranta multi inca nu stiu de ce ii consider eu speciali 🙂

Cristia

Lolita, cum de nu te-am descoperit pana acum? Esti ca o gura de aer proaspat.. 🙂 Multumesc frumos pentru aprecieri si premiu. Am avut o reala surpriza din partea ta! Sa auzim de bine 🙂

Liliana

Rontziki felicitari pentru descrierea originala a celor din blogroll-ul tau! Tocmai asta imi place la tine! Deschiderea si sinceritatea cu care impartasesti si altora din experientele tale atat de viata cat si literare!Deci un motiv in plus sa ramai la mine in blogroll…

Lasă un răspuns