Zbor

Cerul brăzdat de avioane de diverse forme şi culori se lumina la răstimpuri şi desprinderea lor diafană imita frunza în picaj toamna. Aerul dens şi fierbinte ne îndemna să ne ascundem într-un colţ stingher sub umbrelele de pe margini. Oriunde priveai vedeai pasionaţi ai zborului, ai fotografiei, părinţi cu copii în braţe. Deşi simţeam boabe de transpiraţie pe tâmpla pulsând, depăşisem acel prag ce mă limita. Visam că zbor! Era un zbor lin, cât mai sus, era fascinant, iar eu aveam aripi, dar nu eram avion, ci pescăruş liber.
Duzina de cuvinte cu numărul 25 e la propunerea lui psi ce a iniţiat clubul psi.

Liliana

@Simona R,
a fost anul trecut la Ghimbav si a fost frumos!

@Almanahe,
multi ani aviatorilor de pretutindeni si celor ce viseaza ca zboara!

@Elena,
multumesc!Duminica senina si tie! Imbratisari!

@psi,
multumesc! Va invit sa zburati pe toti!

Anonim

pescahushuhe-pescahushuhe (e varianta grafiata a rr-aitei aceleia mici din reclama cu spiridushul si cu mobilul cosmote cand ii inchide tatalui de teama c-o va suna, ca oricum n-o facea des; ea nu stie cu cine vorbeste, caci masa ce-o cheama la telefon ii zice doar ca a sunat spihidushu'! 🙂 ) zburat-ai pe la ghimbav anul trecut si ai facut si poze. ai prins vreme faina, concert si cu baietii de la compact. duminica linistita sa ai pana la noua recitire. toate bune! 🙂

CARMEN

o parada superba! fascinatia zborului ne urmareste pe fiecare… nimic nu poate fi mai eliberator! si albastrul infinit al cerului este balsam pentru suflet!
O duminica minunata iti doresc!

Liliana

@ch3815h,
mi-a placut la nebunie varianta raraita a pescarusului! :))) Am zburat pe al Ghimbav anul trecut si a fost frumos. Nu cumva ai fost si tu ep acolo de stii de baietii de la Compact? 😉
Numai vibratii pozitive trimit si eu spre tine pana la o noua citire!

Liliana

@Carmen,
intr-adevar zborul are o fascinatie irezistibila pentru fiecare dintre noi, la fel ca si azurul cerului! Nemarginire ar fi cuvantul ce-mi vine pe buze…:)
O saptamana racoroasa!

Lasă un răspuns