Un nou început de drum!

Mi-am plecat fruntea, iar gustul salin şi fad al încercărilor trecute, mă făcea să înghit cu noduri. Călcam omătul virgin, iar scârţâitul lui uşor, reconfortant, desena abţibilduri incolore pe cărarea din pădure. Un cerb de poveste a apărut din desiş, iar din crengi s-a creionat un mesaj ce făcea recurs la tot ce a fost rotund, frumos şi a nins peste mine cu fulgi diafani de speranţă. Un an nou îşi aprinde dorinţe în lampadar, iar asimptote par rezoluţiile scrise. Bulgări se rostogolesc difuz, în aşteptarea unei sentinţe blânde, iar un disc ca o portocală, anunţa oranj-auriu, un nou început de drum! 🙂
Varianta a doua a duzinei de cuvinte, iniţiată de clubul psi! Să vă fie bine şi să simţiţi frumos! 🙂
Sărbători cu bine! Crăciun fericit! 🙂
adriana tirnoveanu

….mă bucur să te găsesc in duzină. Mă bucur să văd cum creionezi …mesaje de iubire şi eu să incerc sa dau o sentinta de …drag, că altceva nu am. Am citit ambele variante şi nu stiu de ce nu mă mir că ai avut doua interpretari. Din 19 iulie de cand particip am scris de foarte multe ori cate două postari. Felicitari. Mă bucur sa vad cat esti de devotata scrisului. Esti…altfel!

Liliana

@ Adriana,
duzina de cuvinte a fost descoperită mai de mult, dar timpul nu mi-a permis să particip la ea, aşa cum mi-aş fi dorit! Anul nou sper să-mi îngăduie să mă joc cu duzinile fermecate, mai mult! :))) Altfel, e de bine, nu? :)))

Lasă un răspuns