Give time some time

Ca pe un ecran imens, a început să ruleze fără milă, filmul întâmplărilor și trăirilor mele, de până atunci, adânc îngropat în subconștient, iar, în mine se dezmeticea esența, dintr-un somn adânc, bezmetic, al tuturor simțurilor…
Mă simțeam încolțită să dau un răspuns celor care se aflau în fața mea. Ochii lor mari și ieșiți din orbite erau dovada clară că ar fi timpul să mă adun și să deschid gura. Pare hilar, dar gura nu vroia sub nici o formă să mă asculte. Gândurile păreau criogenate, de mult, într-un ungher secret al minții și eu, firavă luptătoare pe frontul vieții, eram incapabilă să le găsesc, să unesc cuvintele și să le redau, având un înțeles logic. Într-o ultimă sforțare de voință, am apelat la un zâmbet ingenuu, doar pentru a alunga nedumerirea martorilor aflați în câmpul meu vizual. Am privit încă o dată tavanul alb, am numărat din nou florile dantelate de pe perdea și m-am auzit spunând: Sunt bine! Atunci, halatele albe din fața mea, au început să vibreze, să-mi caute pulsul, să-mi verifice conținutul perfuziei și s-au retras discret, cu satisfacția lucrului bine făcut. Obținusem o abilă amânare a inevitabilului. Trebuia să dau mai multe explicații, dar acum, era liniște. În cele din urmă, am rămas din nou singură printre străini și trecutul m-a ajuns din urmă… Ce căutam acolo? Unde era familia mea?
Am deschis brusc ochii și am zâmbit… Era doar un vis urât! Camera era inundată de o lumină caldă, plăcută, ce bătea în fereastră și mă chema să-mi descopăr menirea, să caut răspunsuri și soluții, să lupt… Era o nouă zi!
Vă invit să citiți și alte scrieri creative, producție proprie, în cadrul unui concurs dedicat bloggerilor, la care am mai participat și în care revin, cu drag. Numele competiției este SuperBlog 2016, funcționează din 2008, iar acum a ajuns la ediția 13.  Mai multe informații găsiți aici.
Toamna vine cu surprize frumoase pentru pasionații de scris creativ! Inspirație și timp să fie! De altfel, așa cum spuneam din titlu, voi oferi timpului timp, pentru a se decanta toate experiențele prin care am trecut și din care, sper, să vă ofer și d-voastră o porție de frumos, de preaplin și autenticitate. Altfel, nu prea știu… Vă aștept pe aici pentru impresii!
Să fie o toamnă rodnică, pentru toți! Salutări! 🙂

Lasă un răspuns