Pauză de zbor

Mi-au îngheţat aripile! Frigul mi-a criogenat suflul interior, iar gândurile mi-au amorţit într-un soi de letargie nefireasca. Pînă când voi mai îndura săgeţile veninoase şi voi alege să fiu doar pentru alţii? Fac o pauză de zbor, nu ştiu cât va dura! Nu mai vreau să pătrundă prin ferestrele sufletului doar cenuşa iluziilor risipite ! Poate că e timpul să fac o reparaţie capitală aripilor mele şi să mă avânt cu destul curaj spre zări mai luminoase… Poate e momentul să aprind focul şi să aştept scânteia salvatoare. Voi reuşi? Poate… Aştept primăvara nu doar pentru culoare, renaştere şi parfum, ci mai ales pentru dezgheţ. Aştept dezgheţul aripilor arse de gerul nepăsării, de ingratitudine, dispreţ şi neputinţă. Care este mesajul ? Există unul ? Există, sunt convinsă un răspuns, e un soi de iniţiere, un joc perfid, machiavelic sau doar o transformare? Nu mai am putere să ofer totul şi să nu primesc nimic în schimb de la cei prea flămânzi, prea hulpavi, insensibili şi năpârci. Mi-e foame de mine, mi-e sete de măsura şi limitele mele. Mai caut încă sensul acestor clişee, acestei barbarii infame care ne face să smulgem zâmbete de pe feţe fără expresie, care ne întristează siesta amiezilor de iubire, care sunt pierdute prin labirintul întrebărilor desuete şi a gâlgâitului fals de recunoaştere a nimicniciei. M-am visat în faţa unei uşi, dar ea refuza metodic să se deschidă, poate de aceea aşteptarea mi-a încremenit pe buze. Ochii văd doar umbrele, iar siluetele distorsionate ale celor din cluburi privilegiate par pecetea şi răzbunarea timpului neiertător. Am nevoie doar de o pauză de zbor, poate va fi ceva temporar sau pauza se va prelungi…
Liliana

Multumesc pentru mesaj Fly! Sper si eu sa fie doar o transformare… Trec printr-o perioada mai dificila si sper din tot sufletul sa fie ceva temporar! Nu ma caracterizeaza, nu ma reprezinta, ci, cum spuneai si tu doare… Simt nevoia unei pauze si de la interactiunea in virtual…
Voi mai trece pe la voi, dar nu voi mai scrie pe blog…
Toate cele bune!

radiowhisper.com

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns